kapsels op maat

Filosofie

Onze missie als Dirk De Witte kappers is onze klanten mooi maken. Voor ons is creatief zijn niet synoniem met assymetrische snits en felle kleuren. Creativiteit zit in de details die een snit aanpassen aan de gelaatsvorm van een klant. Wij zullen iedere klant dan ook adviseren, rekening houdend met zijn of haar gelaatsvorm, huidtint en type.

 • Kwaliteitsgarantie

  Bent u niet tevreden over uw snit? Neem contact op binnen de 3 dagen en wij zullen ons uiterste best doen om u alsnog tevreden te stellen. Voor een probleem met kleur of perm vragen wij binnen de 10 dagen een afspraak in te plannen. Dit doen wij uiteraard gratis! U kan steeds mailen naar stefan@dirkdewittekappers.be voor opmerkingen of vragen

 • Met en zonder afspraak

  Bespring je plots de nood aan een nieuwe snit? Spring binnen zonder afspraak! Ons uitgebreide team verzekert korte wachttijden. Heb je geen tijd om te wachten en stel je een snelle service op prijs? Een afspraak maken met je favoriete kapper kan ook. Een Dirk De Witte kapsalon is steeds open van maandag tot zaterdag. Een laatavondservice laat toe dat je ook perfect na je werk nog even kan binnenspringen voor een knipbeurt.

 • Verzorgende shampoo en massageritueel

  Een verzorgende shampoo, aangepast aan uw haartype en hoofdhuid zit steeds in de prijs inbegrepen. Bovendien bij ons geen schrobbeurt maar een korte hoofdhuidmassage, die inwerkt op de kroonchakra, het punt waar alle energie samenkomt. De Dirk De Witte kapper verzorgt daarom niet alleen uw haar, maar neemt blokkades weg en zorgt daardoor ook voor een betere uitstraling. Meer informatie vindt u hier.

 • Professionele afwerkingsproducten

  Dirk De Witte kappers werken met de professionele afwerkingsproducten van Revlon Professional en American Crew. Deze zitten eveneens steeds in de prijs inbegrepen.

 • Ervaren en opgeleide kappers

  Onze medewerkers worden permanent bijgeschoold, niet alleen in nieuwe snit- en kleurtechnieken, maar ook in hoe ze deze moeten vertalen naar jouw gelaatsvorm.

bezoek ons
op facebook

maak
uw afspraak